Välj Viktprogram

Slanka Maxi3 stycken Slanka milkshakes, soppor eller gröt (ger ca 500 kcal) + minst 3 liter vatten per dag.

Den allra snabbaste metoden. Du äter endast tre Slankaportioner per dag, ingenting annat. Det är viktigt att du dricker mycket vatten, ca 3 liter per dag. Det är lite jobbigt i början men efter några dagar kommer den riktigt effektiva fettförbränningen igång och då bildas ketoner som hjälper dig att hålla dig mätt och pigg trots att du äter endast ca 500 kcal/dag.  Slanka ger dig all näring du behöver (vitaminer, mineraler och spårämnen) samt 40 energiprocent protein, som skyddar din muskelmassa och säkerställer att det verkligen är kroppsfettet som förbränns. Det snabba resultatet motiverar dig till att fortsätta mot din nya livsstil. Du får en kick av att känna att du nu har tagit kontroll över din situation och upplever att det absolut är möjligt för dig också att förändra din hälsa och ditt liv. Du får dricka kaffe och te utan mjölk och socker när du går på slanka Maxi. 

Du ska vara fullt frisk för att få gå på Slanka Maxi, fyll i Hälsoprofilen innan du börjar (länk). Motionera och lyssna till din kropp. Vissa tränar som vanligt medan andra ägnar sig åt enbart lågintensiv motion (promenader, simma, cykla) när de går på Slanka Maxi. 

Läs mer:
Första veckan på Slanka Maxi.
Övergång från Slanka Maxi till Slanka Kombi.

 

Slanka Kombi3 stycken Slanka milkshakes, soppor eller måltidsbitar + en mindre måltid + ev ett mellanmål, sammanlagt ca 1000 kcal + minst 2 liter vatten per dag.

Du kan välja att starta med Slanka Kombi eller så går du över till Slanka Kombi efter att ha startat med Slanka Maxi. Ät dina tre Slankamåltider och lägg till en liten måltid med ca 500 kcal, gärna enligt Tallriksmodellen: Halva tallriken med grönsaker, 1/4 med protein och 1/4 med kolhydrater. När du går på Slanka Kombi kommer du inte in i någon ketosfas och viktminskningen går långsammare än Slanka Maxi. Motionera dagligen. Jag kan ge dig tips och råd om hur du kommer igång med motion!

 

Slanka Balans5-10 stycken Slanka milkshakes, soppor eller måltidsbitar per vecka + måltider med vanlig mat. Du kan även använda Slanka som mellanmål.

Nu har du nått den vikt som du trivs med och som känns bra för dig - Grattis! Balansen mellan den energi som du får i dig och den energi som du gör av med är nyckeln till att hålla din nya vikt. Du kommer aldrig att kunna gå tillbaka till de mat- och motionsvanor som du hade innan du gick ner i vikt. Nu ska du äta vanlig bra mat, gärna enligt Tallriksmodellen. I Slankas gratis app (länk) finns bra, goda och enkla recept med högst 500 kcal per portion. Receptboken "Bra mat för stressade och oinspirerade" innehåller liknande recept som de i appen, den finns att köpa hos mig. Ta hjälp av mig om du känner dig osäker och är rädd att gå upp i vikt igen! Fortsätt med den motion som du tycker om och som passar dig. Drick 2 liter vatten per dag och byt alltså gärna ut 5-10 måltider per vecka mot Slankas soppor, mjölkdrinkar, måltidsbitar och gröt. 

Du får även tillgång till Slanka Tanketräning, ett unikt webbaserat 8-veckors program.  Eftersom övervikt nästan alltid sitter i huvudet och inte i magen, så vill jag verkligen betona hur viktigt det är att du arbetar med dina vanor och tankemönster under viktminskningsperioden.

Slanka ger en effektiv och säker hjälp för att snabbt komma ner i vikt. Men det krävs att du har en stark vilja och är beredd på att åstadkomma en attitydförändring från din sida för att resultatet ska bli varaktigt. Säg till dig själv: Nu är det allvar, nu ska jag ta kommandot och ta ansvar för mitt liv! 

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.