Första veckan på Slanka Maxi

Dag 1: Du är full av förväntan och energi men framemot kvällen kan du känna dig hungrig. Ett tips: Drick ½ Slanka i taget så får du äta hela 6 gånger per dag. Det är jätteviktigt att du får i dig vatten, ca 3 liter per dag. Ta en promenad och njut av att ha kommit igång! Du når framgång genom att vinna  många små segrar!

Dag 2: De första dagarna på Slanka Maxi förbränner din kropp kolhydratförråden som finns i lever och muskler. Kolhydraterna binder i sin tur vätska och du kan känna att du nu håller på att göra dig av med dessa depåer av vätska och kolhydrater. Du kan vara hungrig, men tänk på att du får i dig precis all näring du behöver med dina tre Slankaportioner. Du kan gå ner i vikt! Om det har tagit en tid för dig att gå upp de kilon du vill bli av med så får du även ge dig själv den tid det tar att gå ner alltihop igen. Nu har du klarat av andra dagen! Ingenting är omöjligt även om somligt är svårt! 

Dag 3: Du har redan minskat i vikt. Fortsätt att dricka vatten och se även till att magen fungerar. Om du har lätt att bli hård i magen så rekommenderar jag psylliumfröskal, som finns att köpa hos mig. Detta är ofta det tuffaste dygnet. Snart är kolhydratdepåerna tömda och då kommer du att må mycket bättre. Du får dricka kaffe och te men inte med mjölk och socker. Koncentrera dig på din målbild, tänk ut vilka fina kläder du ska unna dig och känn hur bra du kommer att må när du når ditt mål. Tidigare misslyckanden kan användas som vägvisare till kommande framgångar! 

Dag 4: Nu är kolhydratlagren nästan tömda. Du börjar förbränna fett i en snabb takt, och det är ju precis det du vill. Du mår bättre och bättre även om du stundtals fortfarande kan känna dig trött och hungrig. Många börjar nu känna sig piggare och kanske behöver du mindre sömn än vanligt. Drick massor av vatten och ta din dagliga promenad. Den som inte vill bli bättre slutar att vara bra! 

Dag 5: Nu har du klarat de allra tuffaste dagarna: Grattis! Fettförbränningen är i full gång. Hjärnan, som i vanliga fall använder kolhydrater, har nu börjat använda ketonerna, som bildas vid fettförbränningen som energi. Det bidrar till att du får en känsla av välbefinnande och hungerkänslorna minskar. Borsta tänderna, använd gärna Slankas minttabletter och Cool Caps om du känner att du får dålig smak i munnen. Ta en bit i taget och du kommer hur långt som helst! 

Dag 6: Nu förbränner du fett i en snabb fart! Ketonerna minskar hungern. Slanka ger dig all näring du behöver, och en perfekt balans mellan protein och kolhydrater gör att muskelmassan skyddas samtidigt som den energi du behöver tas från dina fettdepåer. Håll koll på vätskeintaget och se till att magen fungerar. Om man inte kan det man vill måste man vilja det man kan!

Dag 7: Du har klarat hela den tuffa första veckan! Mycket bra jobbat! Du har visat dig själv att du kan ta kommandot över ditt liv och att du är mentalt stark. Din motivation kommer att hjälpa dig att förändra ditt beteende på sikt så att du kan uppnå och behålla din målvikt. Det enda du kan påverka är din framtid. Se till att den blir precis som du vill! 

Följande dagar: Nu känns det lättare. Om du vill fortsätta med Slanka Maxi så gör du det. Det är viktigt att du mår bra under din viktminskning. Vi är alla lite olika vad gäller förbränning, ämnesomsättning och annat och om inte Slanka Maxi passar just dig så kan du fortsätta med Slanka Kombi.

 

 

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.