5:2 metoden

Slanka 5:2

5:2dieten innebär att du äter som vanligt 5 dagar i veckan och två dagar per vecka äter du 500 kcal per dag om du är kvinna och 600 kcal per dag om du är man. Eftersom tre portioner Slanka innehåller dagsbehovet av alla vitaminer, mineraler och spårämnen samt 40 energi% protein, är det både enkelt och hälsosamt att äta Slanka under de två “fastedagarna”. Män kan komplettera med ett kokt ägg och lite grönsaker. Du slipper räkna kalorier och laga speciell kaloriberäknad mat – enkelt och gott!
 
5:2 metoden, en variant på periodisk fasta, har blivit mycket populär sedan i våras. Då sände SVT en brittisk dokumentär om alla de fördelar för hälsan som periodisk fasta enligt 5/2 metoden kan ge: Förbättra eller stoppa negativ utveckling av:
- Midjemåttet
- Vikten
- Insulinproduktionen
- Blodsockret
- Blodfetter
- Blodtryck

Man minskar också risken för hjärt-kärlsjukdom, demens, och cancer (t ex tjocktarms-, bröst-, lever- och bukspottskörtelcenacer). Många känner sig också gladare och piggare!
 
Pröva 5:2 metoden för att gå ner i vikt, för att hålla vikten och, inte minst, för att på sikt uppnå alla andra hälsofaktorer!

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.