Viktminskning på dina villkor

J

ag finns här för dig, men det är du som bestämmer i vilken omfattning du vill ha hjälp och i vilken form. Enskilda samtal, kurser i mindre grupp, skype-samtal, mail- eller telefonkontakt men inga bindningstider eller medlemsavgifter. Du bestämmer förstås själv även hur viktigt det är med en snabb viktminskning - du väljer själv hur snabbt du vill gå ner i vikt. Ansvaret är ditt, men jag finns alltid här om du behöver stöttning och hjälp. Ibland kan det vara tillräckligt att veta att "på onsdag ska jag till Anna och väga mig och prata" för att jämna ut de svackor i motivationen som du kan hamna i. Om du vill sköta din viktminskning helt på egen hand så går det förstås också bra.   

F

ör att gå ner i vikt med ett varaktigt resultat krävs att du är beredd på en livsstilsförändring. Du kanske tycker att det är självklart men jag vill gärna att du ägnar detta lite uppmärksamhet. Många berättar för mig att de redan vet hur man går ner i vikt, hur man ska äta och motionera. Men om man har en vikt som man inte trivs med, behöver man ofta hjälp att sätta igång och tillämpa dessa kunskaper på sig själv och sitt eget liv. Du kanske behöver ifrågasätta vanor och tankemönster som du har levt med och tillämpat i många år. Det finns ett kinesiskt talessätt som beskriver detta: 

"Att kunna men inte göra är att inte kunna"

På rådgivningen diskuterar vi ofta:

- Hur ska jag bemästra "suget" som sätter in på kvällarna?

- Kommer jag aldrig mer att få "mysa" och "unna mig" på fredag- och lördagskvällarna?

- Hur tar jag mig förbi kiosken eller godishyllorna i affären när jag är trött, hungrig och stressad?

- Jag äter mackor i stället för ett bra mellanmål eller kvällsmål, fastän jag vet att det inte är bra

- När jag blir stressad "måste" jag äta godis för att kunna koncentrera mig

- Barnen/mannen/arbetskamraterna var ovanligt jobbiga. Nu är jag ju värd att unna mig lite godis.

- Ända sedan skolgympan har jag avskytt allt som har med träning att göra - hur ska jag kunna förändra mina motionsvanor?

Jag kan hjälpa dig att bryta gamla tankemönster och bygga upp nya. Dina nya vanor kommer tack och lov också att bli så inrotade så att du inte tänker på dem längre, men det krävs tid och arbete!

Slanka Tanketräning är ett webbaserat verktyg med övningar som hjälper dig att nå din idealvikt. Slanka Tanketräning handlar om att bli mer medveten om bakgrunden till ditt tänkande och handlande och att stärka ditt självförtroende och din självkänsla. Du genomför kursen helt på egen hand och med eget ansvar. Kursen finns att köpa i webbshoppen och vid besök. Den ingår även i Startpaketet. 

Kursavsnitten handlar till exempel om att:

- Lära sig säga nej - och ja!

- Övervikt sitter inte i magen utan i huvudet

- Bli medveten om ditt kroppsspråk

- Ge och få uppskattning

- Höga krav

- Det är roligare att vara glad

Räkna med att jobba med materialet i 8 veckor. Kontakta mig så berättar jag mer!

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.