Vem är Anna?

J

ag är beteendevetare i grunden men jag har arbetat med friskvård på olika sätt i större delen av mitt liv. Som motionsgymnastikledare, styrketräningsinstruktör och massör, och som leg naprapat sedan 1992, då jag startade Odenplans Ryggklinik. Jag har själv varit överviktig och kom i kontakt med viktminskning med lågkalorimat 1998, då jag tog kontakt med en viktcoach som hjälpte mig att gå ner i vikt. Jag upptäckte hur rolig och effektiv metoden är och därefter började jag komplettera naprapatbehandlingarna med kost- och viktrådgivning. Många av mina patienter hade problem med leder och muskler som egentligen berodde på övervikt och dem kunde jag som naprapat bara hjälpa temporärt. När de fick hjälp att gå ner i vikt så fick också behandlingen mycket mer långvarig effekt.

Jag är certifierad ReVoiceterapeut, sjunger själv i kör och har som naprapat ett specialintresse för röst, sång- och talproblematik, vilket även omfattar andning och hållning.  

Jag har även vidareutbildat mig till akupunktör, vilket är en effektiv och intressant behandlingsmetod där även vissa sjukdomstillstånd kan påverkas.Och så är jag förstås certifierad kostrådgivare.

Miljöfrågor ligger mig varmt om hjärtat. Att jobba med Slanka innebär korta varutransporter, jag återanvänder emballage, är noga med sopsorteringen och minimerar elförbrukningen.  

 Jag tycker att jag har världens roligaste jobb: att följa hur mina fantastiska kunder förändras och får ett friskare, lättare och roligare liv!

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.