Kontakta mig

V

älkommen att kontakta mig om du vill beställa tid för introduktion eller konsultation eller om du har frågor!

Adressen är Maria Bangata 9 på Södermalm. Pendeltåg till Stockholm Södra, Buss 4 eller T-bana till Mariatorget eller Zinkensdamm. Där har jag inte drop in-tider utan ring, sms:a eller e-posta till mig så hittar vi en tid som passar dig när du kan komma och handla eller komma på konsultation och vägning. Jag är mycket flexibel vad gäller tider!

Tel: 073-761 53 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som föredrar att handla via webbshopen: Jag finns alltid tillgänglig för dig via telefon eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor eller behöver stöd och hjälp!

Länkar till samarbetspartners:

www.vatternrundan.se Cykla Tjejvättern den 10 juni! 10 mil i valfritt tempo med Slanka! Kontakta mig så fixar jag en gemensam startgrupp!

www.grondalspraktiken.se Stockholms, Sveriges och, vem vet, kanske till och med världens vänligaste, trevligaste tandläkarmottagning! Unna dig en blekning eller en rengöring med saltlösning - ett vitt och blankt leende!

 

Slanka kostrådgivning

Slanka Kostrådgivning hjälper dig att gå ner i vikt på ett effektivt och enkelt sätt med våra beprövade viktminskningsprodukter från Slanka. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig till ett smalare liv!

Läs mer

Nyheter

Kontakt

Ring mig gärna på:
073 - 761 53 75

eller skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.